Lacul Andi

Lacul Andi

Average Reviews

Descriere

Regulament general Lacul Andi

PESCUITUL se face doar pe baza de rezervare online pe www.lacul-andi.ro sau telefonic la numarul: 0768 611 287.

 1. Înainte a face rezervarea online, pescarul va consulta prezentul regulament și va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit, numai în cazul în care este de acord cu aceste reguli.
 2. Prezentul regulament trebuie citit în totalitate și reprezintă acordul dumneavoastră că ați luat la cunoștință și vă conformați regulamentului.
 3. Se impune respectarea orarului stabilit între orele 07:00-20:00.Iar iarna de la rasarit pana la apus.
 4. Un pescar poate pescui cu cel mult două lansete pe stand.Însoțitorul pescarului (soția sau copilul în vârsta de cel mult 15 ani), au dreptul să pescuiască cu lansetele pescarului numai în dreptul standului pe care-l ocupă pescarul. Pentru a 3-a lanseta in plus se achita 25 lei/lanseta.
 5. Sunt permise doar monturi cu un singur cârlig(preferabil barbless).Este obligatorie montura in-line,folosirea agrafelor deasupra momitorului,leadcore-ului,plumbului, sau a oricarei alt tip de momitor,strict interzisa. Montura trebuie sa culiseze liber pe toata lungimea firului principal.
 6. Este obligatoriu ca pescarul să folosească salteaua de primire (pusa la dispozitia pescarului de catre lac) și spray-ul dezinfectant la fiecare pește capturat.
  La poza pestele se tine deasupra saltelei!
 7. Peștele rănit grav sau care a fost ținut în juvelnic sau sac de păstrare, nu se mai eliberează și nici nu se schimbă cu un alt pește prins ulterior! (se aplica pentru cei cu taxa de retinere)
 8. Este interzis pescuitul cu fir textil ca si fir principal.Se poate folosi doar ca si inaintas(pleasna)8m-10m,sau la forfac.
 9. Este interzis focul în alte zone decât cele indicate de administrația lacului.
 10. Este interzisa retinerea speciilor : stiuca,salau,biban,lin,amur,si a celor din familia sturionilor.
 11. Este interzisă nădirea cu semințe,urlau,cereale sau alune în stare uscată si hrana pt caini!!!
 12. Cantitatea de nadă/peleti/seminte fierte maxim admisă, într-o zi de pescuit este de 17 litri.
 13. Este interzisă punerea peștilor în același sac de păstrare de către 2 (doi) sau mai mulți pescari, precum și cedarea peștilor prinși de către un pescar la alți pescari.
 14. Masina se va lasa in parcare, iar bagajele se pot duce in stand, cu ajutorul carucioarelor puse la dispozitie. Dupa descarcarea bagajului, caruciorul se va aduce de indata la parcare. La cererea personalului, pescarii au obligatia de a prezenta un act de identitate, masina, bagajele si monturile pentru control.
  Înainte de plecare, pescarul trebuie să anunțe personalul complexului pentru a controla și cântări peștele din juvelnic
 15. Regulamentul se substituie unui act normativ de protecție a muncii. Pescarii și însoțitorii acestora își asumă întreaga răspundere în cazul în care, pe perioada șederii pe teritoriul lacului, sunt implicați într-un accident sau incident de orice natură. Administrația este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accident, incident, urmări generate de consumul de alcool, neglijența sau neatenția pescarilor sau însoțitorilor acestora.Persoana care va fi găsită că încalcă regulamentul lacului, va fi evacuată imediat din complex, fără a i se restitui taxa achitată și se va elibera în apă peștele prins până în acel moment.
  PESCARUL care nu respecta regulamentul, nu va mai putea pescuit pe acest lac niciodata.
 16. Lacul este este dotat cu camere de supraveghere, iar imaginile se arhivează putând fi accesate ulterior de către administrație.

Încălcarea oricărei norme prevăzute în regulament conferă dreptul administrației bălții de a nu mai permite accesul pe baltă și drept de pescuit autorului.

Pescarii sunt obligați să întrețină curațenia generală a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal sau în apă, în acest scop vor fi folosite locurile special amenajate.

Nu se vor tăia arborii! Pescarii trebuie să lase locul de pescuit curat (fără chiștoace de țigări, coji de semințe, etc).

Pe toată durata partidei de pescuit, personalul lacului ANDI are dreptul să controleze și să cântărească peștele capturat de pescari.

Administrația lacului ANDI își rezervă dreptul de a-și selecta clientela în funcție de comportamentul acesteia, orice incident soluționându-se pe cale amiabila de către personalul societății și numai în cazuri deosebite cu intervenția altor organe abilitate de lege.

PE ACEST LAC, PERSOANA CARE VA FI PRINSĂ ÎNCERCÂND SĂ SUSTRAGĂ PEȘTE SE FACE VINOVATĂ DE FURT, FAPTĂ PENALĂ PEDEPSITĂ DE ART. 208 COD PENAL.

Fir întins!

Tarife
●TAXA pentru pescuit in sistem C&R (prinde si elibereaza) este de 50lei/zi/pescar/2lansete.
-Cine doreste sa retina o cantitate mai mica de caras si crap,este posibil prin achitarea cantitatii dupa tariful / kg / specie.
-10lei / kg caras
-25lei / kg crap
●TAXA pentru pescuitul cu retinere este de 100lei/zi/pescar/2lansete ce include 4kg caras si crap pana in 3kg!!
●Regulament taxa cu retinere:
In cuantumul taxei se pot retine 4kg caras si crap pana in 3kg!
Este interzisa retinerea exemplarelor mai mari de 3kg!
In cazul in care pescarul doreste retinerea unei cantitati de peste mai mari decat cea cuvenita in urma achitarii taxei de pescuit,acesta poate achita cantitatea suplimentara cu 25lei/kg crap,respective 10lei/kg caras
●pt inca o lanseta in plus,se achita suma de 25lei/lanseta!

Program pescuit

Deschis 24/7

Harta

Revendicați înregistrarea

Aceasta este afacerea ta?

Revendicarea înregistrărilor este cea mai bună modalitate de a vă gestiona și de a vă proteja afacerea.