Balta Podari

Balta Podari

Average Reviews

Descriere

Tarife:


-12 ore – 80 RON intre orele 06:00 – 18:00
-24 ore – 150 RON intre orele 18:00 – 18:00

REGULAMENT

BALTA PODARI jud. Călărași

1. Condiții cumulative pentru a se permite pescarilor accesul pe baltă este consultarea regulamentului, exprimarea acordului pescarului privind respectarea prezentului regulament de către acesta și persoanele ce îl însoțesc, precum și achitarea taxei aferentă programului orar pentru care optează.

2. Nu se permite achitarea parțială a taxei de pescuit iar bonul fiscal se va păstra pe durata partidei de pescuit.

3. Accesul in zona adiacentă bălții Podari se poate face cu autoturismul până la locul de pescuit, cu o viteză de maxima prudență pentru evitarea accidentelor.

4. Pentru fiecare loc de pescuit este permis accesul cu un singur autoturism.

5. Pescarul poate fi însoțit de o singură persoană adultă (membru al familiei) și/sau copiii, fiind interzisă utilizarea unui număr suplimentar de scule (lansete/undițe).

6. Locul de pescuit nu poate fi schimbat decât cu acordul administrației.

7. Pescuitul este permis doar în locurile amenajate, fiind interzis pescuitul de pe dig sau in alte locuri decât cele marcate.

8. Pentru fiecare loc de pescuit se pot utiliza maxim 4 scule (lansete/undițe).

9. Plantatul este gratuit

10. Pescuitul de noapte pe Balta Podari este permis NUMAI pentru partidele de 24 ore (noapte + ziua următoare) în interval orar 18:00 – 18:00

11. Cantitatea de pește ce se poate reține este de 5 kg crap/novac/ten la programul de zi (12h) și de 8kg crap/novac/ten la programul de 24h (noapte +ziua următoare). Se poate reține caras cantitate nelimitată.

12. Pe toată durata partidei de pescuit și la final administratorul are dreptul de a verifica/controla și cântări cantitatea de pește.

13. Pescarii care depășesc cantitatea limită admisă si vor sa pastreze pestele vor achita o taxa de 25 RON/kg.

14. Pot fi reținute de către persoanele ce au achitat taxa coresponzătoare doar speciile de crap cu o greutate între 1 și 4 kg. Capturile sub 1 kg și-sau peste 4 kg vor fi eliberate imediat în stare vie și fără a fi rănite.

15. Pescarii și insoțitorii sunt obligați să respecte prezentul regulament, să se comporte civilizat, fără gălăgie, muzică . fără manifestări/activități nepotrivite ce pot deranja liniștea sau activitatea celor din jur.

16. Orice neînțelegere între pescari va fi adusă la cunoștința administratorului pentru a fi remediată, iar pescarii implicați într-un eventual incident vor putea fi evacuați cu interzicerea de a mai pescui pe balta Podari.

17. Scăldatul și focul deschis pe Balta Podari sunt strict interzise.

18. Minorii au acces in zonă doar însoțiți și supravegheați de un adult, fiind interzise alergăturile și/sau jocurile imprudente, întreaga responsabilitate în cazul unor posibile accidentări fiind strict a adultului care însoțește copiii.

19. Reprezentanții administratorului ce deține folosința bazinului piscicol Podari nu își asumă responsabilitatea și nu acordă niciun fel de despăgubiri în cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

20. Pescarul și persoanele ce îl însoțesc pe Balta Podari au obligația de a păstra curățenia, standurile se vor lăsa curate, gunoiul fiind strâns și depozitat în locurile amenajate.

21. Persoanele care nu respectă condițiile impuse și încearcă să ascundă /sustragă peste, altul decât cel care poate fi reținut conform taxei achitate, se fac vinovati de furt, fapta penala pedepsită de art 208 codul penal iar vinovații vor fi reclamati organelor de politie!

22. Orice abatere de la vreunul din punctele prevăzute în prezentul Regulament atrage după sine evacuare persoanelor implicate și interzicerea de a mai reveni în locație.

Program pescuit

Deschis 24/7

Harta

Revendicați înregistrarea

Aceasta este afacerea ta?

Revendicarea înregistrărilor este cea mai bună modalitate de a vă gestiona și de a vă proteja afacerea.