Balta 1 Corâta

Balta 1 Corâta

Average Reviews

Descriere

Complexul Turistic de pescuit Balta Corâta 1 este loc de agrement si relaxare pentru toti iubitorii de natura si pasionatii de pescuit sportiv. Situat langa Bucuresti , la mai putin o ora distanta de oras , intre localitatile Solacolu si Gurbanesti , pe malul Lacului Corata 1 , vizitatorii complexului se pot relaxa la pescuit , pe pontoane mochetate si amenajate , pot face plimbari cu barca , pentru agrement sau pescuit , sau se pot relaxa alaturi de familie si prieteni in complex. Cei care doresc sa petreaca mai mult timp pe balta alaturi de familie sau prieteni si isi doresc confort , pot inchiria in Complex camere modern mobilate si complet utilate sau pot inchiria integral locatia pentru ei si grupul lor.

Pescuitul pe Balta Corata 1 se practica exclusiv sportiv , in regim C&R – prinde si elibereaza.

Accesul la pescuit in Complexul Balta Corata 1 se face exclusiv pe baza de rezervare.  ( tel 0723 659 709 ; 0728 061 799 , email : baltacorata1@gmail.com sau prin intermediul chat-ului de pe site-ul www.baltacorata1.ro )

Nu se poate pastra nimic din pestele capturat in timpul partidei de pescuit.

Tot pestele capturat se elibereaza , pe loc , in apa , in stare vie si nevatamata.

Orice barbat adult prezent in complex este considerat pescar si achita taxa de pescuit.

Pescarul poate avea ca insotitor gratuit doar  sotia/partenera/copiii.

Clientii cazati in Complex in intervalul Duminica -Joi  beneficiaza de acces la pescuit sportiv inclus gratuit in tariful de cazare ( o taxa de pescuit inclusa gratuit in costul de cazare pentru fiecare unitate de cazare ).

In zilele de vineri si sambata accesul la pescuit se face contra cost , conform preturilor afisate , chiar si pentru clientii cazati.

Programul de Pescuit Zi  : 07:00-18:00  

TAXA Acces Pescuit Zi : 150 RON/pescar

Programul de Pescuit 24h : 17:00-17:00

TAXA Acces Pescuit 24h : 200 RON/pescar

Partida de pescuit  de noapte este permisa doar in cadrul partidelor de minimum 24h.

Foisoarele din complex se ocupa gratuit de catre pescari , in functie de disponibilitate.

Se poate pescui cu maximum 3 lansete pe o taxa de pescuit.

PLANTATUL ESTE PERMIS SI GRATIS ! 

Pescarul trebuie sa fie echipat obligatoriu cu saltea de primire , minciog de marime mare , spray dezinfectant  si picheti de ponton sau rodpod . Pescarii care nu au echipament corespunzator , se vor adresa in avans Administratiei  pentru a rezerva echipament corect.

Este interzis juvelnicul / sacul de pastrare in timpul partidei de pescuit.

Este interzisa folosirea inaintasului , textil sau monofilament , precum si nadirea cu porumb sau seminte nefierte.

Pestii omorati sau accidentati grav de catre pescari , vor fi achitati la contravaloarea de 30 RON/kg pentru pestii din specia crap mai mici de 1 kg si 100 RON/kg pentru pestii din specia crap mai mari de 3 kg , mai mici de 10 kg  , 150 RON/kg pentru pestii mai mari de 10 kg . Pestii din specia sturion raniti sau accidentati se vor plati cu 200 RON/kg indiferent de dimensiune.

Pescarii isi vor parca autoturismele in parcarile special amenajate din Complex . Stationarea autoturismelor in dreptul locurilor de pescuit este interzisa. Accesul cu autotuismul la locul de pescuit este permis doar la inceputul si la sfasitul partidei de pescuit ( dupa ce in prealabil s-a anuntat catre Administratie intentia de a incarca echipamentul de pescuit ).

Manevrarea si cantarirea pestilor este permisa doar deasupra saltelei de primire . Este interzisa manevrarea pestilor in pozitie verticala ( in picioare ) , in brate , sau introducerea degetelor in branhii. Pescarii care vor fi surprinsi ca manevreaza astfel pestii vor primi interdictie de a mai pescui in locatie .

Administratia are dreptul sa fotografieze sau sa filmeze orice exemplar de peste pescuit de pescari sau orice loc din Complexul Turistic de Pescuit Balta Corata 1 si sa foloseasca fotografiile in scop publicitar. Pescarii isi dau acordul pe loc , in momentul fotografierii sau filmarii , daca doresc sa apara in fotografii sau in filmari alaturi de capturile lor. Daca accepta sa se lase fotografiati sau filmati alaturi de pestii pescuiti , implicit isi dau acordul ca pozele sa fie publicate in mediul online in scop publicitar. In cazul in care pescarii nu doresc sa apara in fotografii sau in filmari pe Balta Corata 1 , acestia trebuie sa isi exprime in avans , in scris alegerea , cu un email pe baltacorata1@gmail.com sau un mesaj pe numarul de tel 0723 659 709. In caz contrar , Administratia considera ca prin acceptarea fotografierii sau filmarii , acestia isi dau acordul pentru publicarea acestora in mediul online.

Cazarile in complex ,  achitate in avans , pot fi reprogramate pentru o alta perioada doar daca se anunta in scris intentia reprogramarii cu minimum 48h inaintea sosirii , in limita disponibilitatii locatiei in urmatoarele 90 de zile calendaristice.

In sezonul de iarna ( noiembrie – martie ) si in timpul saptamanii ( luni-joi ) taxa de access la pescuit sportiv este inclusa gratuit in tariful de cazare.

Se pescuieste exclusiv cu monturi  elicopter, inline sau  plumb pierdut.

Pentru pescuitul de pe ponton , este obligatoriu ca pescarul sa fie echipat cu picheti de ponton sau rodpod.

Este interzisa momeala vie si semintele nefierte .

Este interzisa utilizarea inaintasului textil sau monofilament.

Pestele intrat in minciog trebuie pus din apa direct in cadita tip cradle . Nu se aseaza pe ponton sau pe iarba !

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA COMPLEX BALTA CORATA

 1. Masinile pescarilor se parcheaza doar in locurile special amenajate ( parcare ). Masinile pescarilor nu pot stationa la locurile de pescuit , decat la inceputul partidei de pescuit , pentru descaracarea autoturismului si la sfarsitul partidei , in prezenta personalului locatiei , pentru stangerea echipamentului de pescuit.
 2. Petrecerile si manifestarile zgomotoase sunt permise doar in cazul inchirierii integrale ale locatiei si doar cu achitarea taxei suplimentare pentru organizarea de petreceri si evenimente private.
 3. Copiii trebuie supravegheati in permanenta de catre adultii insotitori. Administratia Complexului nu este responsabila pentru eventualele accidente si situații neplacute aparute in urma nesupravegherii copiilor.
 4. Scaldatul in lac este interzis.
 5. Taxele de pescuit si tarifele la cazare se achita in avans/ la sosirea in Complex
 6. Pescuitul pe Balta Corata 1 se practica doar cu respectarea Regulamentului de pescuit postat
 7. Clientii cazati in Complex sunt obligati sa urmeze procedurile legale de inregistare in structurile de primire turistice.
 8. La sfarsitul sejurului , clientii vor lasa camera si locul de pescuit curat , fara pagube materiale , si vor preda cheia la Receptie.
 9. Viteza maxima de deplasare cu autoturismul sau bicicleta in interiorul Complexului este de 5 km/h.
 10. Vizitatorii Complexului sunt obligati sa se comporte responsabil. Administratia este exonerata de orice raspundere in cazul accidentelor sau evenimentelor neplacute cauzate de neatentie , teribilism , nerespecarea Regulamentului de ordine interioară sau cauzate de influenta alcoolului sau a substantelor interzise.
 11. La plimbarile cu barca/caiacul/hidrobicicleta , vizitatorii sunt obligati sa poarte vesta de salvare.
 12. Lemnele din locatie din zona gratarelor sunt decorative si nu se pot utiliza de catre vizitatori. Pentru a aprinde gratarul sau vatra de foc , se pot achizitiona contra cost lemne de la personalul locatiei.
 13. Intre ora 22:00-07:00 NU se poate face check in sau check out , nu se primesc vizitatori la clientii cazati  si nici nu se poate parasi Complexul ( bariera este blocata ) .
 14. In zilele de vineri si sambata , inchirierea cazarii este posibila doar cu achitarea taxei de pescuit pentru perioada rezervata.
 15. Accesul la cazare se face incepand cu ora 17:00 , pana in ora 22:00 . Eliberarea cazarii se face pana in ora 14:00.
 16. Pescarii care au incheiat partida de pescuit , dupa stragerea pe mal a echipamentului de pescuit , au obligatia sa anunte personalul de la Administratie , inainte sa se deplaseze la autoturism pentru a incarca.
 17. Pescarii sunt obligati sa aiba la inceputul partidei de pescuit saltea de primire . Daca nu sunt echipati corespunzator , se pot adresa Administratiei pentru a primi echipamentul necesar.
 18. Rezervarile achitate in avans se pot reprograma in maxim 90 zile de la data rezervarii , in functie de disponibilitatea locatiei , doar daca se solicita reprogramarea cu minimum 48h in avans inainte de data rezervata. Sumele achitate pentru rezervari nu se returneaza.
 19. Accesul la cabanele de pescuit din zona de camping ( zona salabtica ) se face exclusiv pe apa , cu barcile de la Administatie. In zonele cabanelor de pescuit si in zona complexului exista WIFI.
 20. Foisoarele din Complex se ocupa gratuit , in functie de disponibilitate de catre toti pescarii , atat cei cazati in Complex , cat si  cei care pescuiesc fara cazare.