Balta Lazăr Alexandria

Balta Lazăr Alexandria

Average Reviews

Descriere

TAXĂ DE PESCUIT:
• Pescuit Catch & Release – 75 lei / 12 h (de la 06:00-18:00 sau 18:00-06:00)
• Pescuit Catch & Release – 150 lei /24 h (de la 06:00-06:00 sau 18:00-18:00)
• Pescuit cu reținere – 200 lei / 12 h (de la 06:00-18:00 sau 18:00-06:00)
– pescuit cu reținere: 4 Kg crap sau caras (greutatea peștelui să nu depășească 3 kg), somnul până în 10 kg este fără limită, iar somnul ce depășește 10 kg se predă administrației în schimbul unei partide gratuite de Catch & Release de 24h;
• Pescuit cu reținere – 400 lei / 24 h (de la 06:00-06:00 sau 18:00-18:00)
– pescuit cu reținere: 8 Kg crap sau caras (greutatea peștelui să nu depășească 3 kg), somnul până în 10 kg este fără limită, iar somnul ce depășește 10 kg se predă administrației în schimbul unei partide gratuite de Catch & Release de 24h;
TAXĂ CABANE : 200 lei / camera / 24h
Cabanele sunt cu una, două, trei sau șase camere, iar în funcție de disponibilitatea lor, puteți alege între:
• Cabană cu foișor și baie interioară
Dotări: pat dublu, baie interioară cu duș, TV, aer condiționat, noptiere;
Dotări exterioare: foișor (cu masă, dulap, TV și frigider), 2/3 pontoane iluminate, măsuța exterioară, chiuvetă exterioară, grătar, disc , spațiu verde, umbră și liniște;
Foișorul este inclus în prețul cabanei!
• Cabană cu foișor și baie exterioară
Dotări: pat dublu, TV, aer condiționat, noptiere;
Dotări exterioare: foișor (cu masă, dulap și frigider), 2/3 pontoane iluminate, baie cu duș, măsuța exterioară, chiuvetă exterioară, grătar, disc , spațiu verde, umbră și liniște;
Foișorul este inclus în prețul cabanei!
Check-in-ul se face de la ora 18:00 sau 06:00;
Check-out-ul se face cu cel puțin 45 de minute înainte de terminarea rezervării;
TAXĂ FOIȘOR :
Foișor 50 Ron / 12 h;
Foișor 50 Ron / 24 h;
Taxă Plantat : 30 lei / partida (doar la pescuitul cu reținere)
Taxă Saltea Cadă : 20 lei / partida;
Taxă Închiriere Navomodel : 50 lei / 24h;

Înainte de instalarea pe locul de pescuit, pescarul va consulta prezentul regulament și va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!

1. Pe Balta Lazăr se pescuiește cu maxim 4 lansete/undițe dotate cu un singur cârlig și plumb sau năditor pierdut. Pescarii vor trebui să fie dotați cu saltele de primire, minciog cu deschidere mare și ochiuri mici și spray dezinfectant.

-ATENȚIE!!! Este strict interzis pescuitul la ,,BOMBĂ”, 2 cârlige și cu alte mijloace nesportive.

-ATENȚIE!!! Se vor face controale pentru verificarea monturilor folosite, cei care vor fi prinși că nu vor avea confecționate monturile conform regulamentului vor fi dați afară de pe baltă.

2. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu mașina personală, va descarcă bagajul, după care mașina va fi adusă în parcare.

3. Pescarul va anunța administrația în momentul plecării și se va supune oricărui control din partea administrației pentru bagajul pe care îl are.

4. Pescarii au obligația ca după încheierea partidei de pescuit să lase locul curat.

5. Folosirea saltelei, sacului de păstrare in caz de reținere si sprayului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii. Cei care nu au saltele de primire sunt obligați să închirieze de la administrația bălții. Salteaua este folosită în scopul reținerii și eliberării capturii fără a provoca o vătămare peștelui și de a reduce riscul accidentelor.

6. Nu se aruncă lanseta pe diagonală pentru a nu deranja pescarii vecini, fiecare stand are direcția lui de pescuit.

7. Capturile de CRAP și CARAS care au greutatea sub 3 kg pot fi reținute de către cei care au achitat taxa cu reținere de peste. Somnul până în 10 kg este fără limită, iar somnul ce depășește 10 kg se predă administrației în schimbul unei partide gratuite de Catch & Release de 24h. De asemenea, în momentul în care s-a reținut cantitatea de pește pentru care s-a plătit restul capturilor vor fi eliberate și nu vor fi ținuți în sacul de primire unde se pot răni.

8. Sunt interzise: scăldatul, ruperea sălciilor de pe mal sau intrarea în culturile agricole din apropiere.

9. Pe acest bazin sunt interzise: muzica tare, injuriile, chefurile și oricare alte activități care pot deranja pe ceilalți pescari aflați pe baltă, însă pescarul poate să facă un grătar, să bea o bere și să se relaxeze, dar sa o facă în așa fel încât să nu deranjeze ceilalți pescari.

10. Pescarul care va fi găsit că nu respectă unul din punctele de mai sus, va fi scos imediat de pe lac, după ce i se va elibera în apă peștele prins până în acel moment.

11. Administrația Balta Lazăr Alexandria este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accidente, incidente si urmări generate de consumul de alcool sau neatenție a pescarului și însoțitorilor acestora.

12. Check-in-ul se face de la ora 18:00 sau 06:00. Check-out-ul se face cu cel puțin 45 de minute înainte de terminarea rezervării, pentru pregătirea și igienizarea cabanei următorului client.

Program pescuit

Deschis 24/7

Harta

Revendicați înregistrarea

Aceasta este afacerea ta?

Revendicarea înregistrărilor este cea mai bună modalitate de a vă gestiona și de a vă proteja afacerea.