Balta Teiul Pescarului

Balta Teiul Pescarului

Average Reviews

Descriere

BALTA „TEIUL PESCARULUI”
Regulament: 2023

 1. Inainte de a incepe pescuitul. Pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare, numai in cazul in care este de acord cu aceste reguli.
 2. Ziva de pescuit ( 12 ore ) incepe la 6:00 si se termina la ora 18:00
 3. Taxa de pescuit la foisor este de 80 lei/ pescar ( minim 2 persoare ). Pe partea opusa a baltii, se percepe taxa de 50 lei/ pescar.
 4. Foisoarele sunt dotate cu pontoane proprii si gratare. Este interzis focul deschis direct pe pamant sau iarba.
 5. Pescarul poate fi insotit de copii cu varsta de pana la 10 ani, care nu vor plati taxa de agrement. Pentru ceilalti insotitori se va percepe o taxa de 20 lei insotitor pescar foisor, 15 lei insotitor pescar malul opus al baltii. Insotitorii pescarului nu au voie sa participe la activitatea de pescuit.
 6. Pe parcursul partidei de pescuit standurile nu pot fi schimbate.
 7. Masinile nu stationeaza in standul de pescuit, ci vor fi parcate in locurile indicate de personalul locului.
 8. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 beţe, lansete sau undite cu un singur carlig.
 9. Pescuitul se desfasoara doar de pe mal,sunt interzise barcutele de plantat (NAVOMODEL ). Este INTERZIS intratul in apa cu saltele, colace si alte obiecte plutitoare. Este INTERZIS scaldatul.
 10. Retinere peste: – Se retine 5 kg. CARAS si un CRAP intre 1-3 kg – CRAPUL sub 1 kg sau mai mare de 3 kg se elibereaza imediat ! – Ce depaseste de 5 kg CARAS, se plateste cu 15 lei /kg. – Pescuitul la NOVAC / FITOFAG este strict
 11. Este INTERZIS pastrarea pestelui la comun de catre mai multi pescari, precum si cedarea pestelui catre alti pescari. Pescarul i se poate solicita cantarirea pestelui in orice moment din timpul partidei de pescuit.
 12. Este INTERZIS aruncarea la intamplare a resturilor de mancare, ambalaje sau a altor materiale, acestea trebuind sa fie depozitate in spatiile special amenajate Nu sunt permise manifestarile huliganice, injuriile, muzica sau orice actiune ce poate deranja alti pescari.
 13. Taxa pentru pescuit se va achita la intrarea pe lac, dupa luarea la cunostinta a regulamentului. Odata eliberat bonul, sumele nu se pot returna in nici o circumstanta.
 14. Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi obligat sa paraseasca imediat locul, fara sa primeasca taxa achitata inapoi, dupa ce ii va fi eliberat pestele.
 15. Administratia baltii isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
 16. Pentru orice intrebare/obiectie sau neintelegere, sunati la numarul
  Va multumim pentru intelegere si FIR INTINS!

Program pescuit

Deschis 24/7

Harta

Revendicați înregistrarea

Aceasta este afacerea ta?

Revendicarea înregistrărilor este cea mai bună modalitate de a vă gestiona și de a vă proteja afacerea.